Πως θα έρθετε στο Saint George hotel & suites.

 

Βρισκόμαστε στη Νότια Εύβοια 3,4 χλμ. από το λιμάνι των Νέων Στύρων.

Η περιοχή

Από το σημείο αποβίβασης των ferry-boat ακολουθούμε αριστερή κατεύθυνση προς Δήλισσο και στα 1700 μ. που συναντάμε τη γέφυρα στρίβουμε αριστερά προς Δήλισσο και μετά από 1700 μ. φτάνουμε στο Saint Georgε, ιδανικός κοντινός  προορισμός για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και για καλοκαιρινές διακοπές.

Την ταυτότητα της περιοχής σηματοδοτούν  τα μοναδικά μεγαλιθικά και μυστηριώδη Δρακόσπιτα, οι γραφικές παραλίες του Αιγαίου και του Ευβοϊκού τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα και το κοντινό φαράγγι του Δημοσάρι, μοναδικό μνημείο φυσικού κάλους και   προστατευόμενη περιοχή από Natura. 

Η πρόσβαση από την Αθήνα και το κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας «Ελευθέριος Βενιζέλος »είναι πανεύκολη και γίνεται μέσα σε 90 περίπου λεπτά: Ακολουθώντας τη διαδρομή των λεωφόρων Μεσογείων-Μαραθώνος-Νέας Μάκρης  φτάνομε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας (περιοχή Κάτω Σουλίου), που βρίσκεται 35 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και 50 χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Η διαδρομή με το F/B διαρκεί 45 λεπτά ανάμεσα από νησιά –καταφύγια άγριων θηραμάτων.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθείσετε τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα - Νέα Στύρα. Η απόσταση από τη Χαλκίδα είναι 90 χλμ.

Χρήσιμα Τηλέφωνα: Πρακτορείο Αγίας Μαρίνας: 22940 63888 / 64400 Πρακτορείο Νέων Στύρων  : 22240 41166 / 41079 ΚΤΕΛ Αττικής : 210 8808000 Δρομολόγια Ferry Boat : http://in-karystos.gr/timetables-neastryra.html 

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε την διεύθυνση Αναχώρησης (Οδός, Νούμερο, Τ.Κ., Περιοχή, Χώρα) και βρείτε την πλησιέστερη διαδρομή προς το Ξενοδοχείο μας